Producten
Winkelwagen
naar de kassa

Fytotherapie

 | 

100 GASTROSAN ; DUNNE ONTLASTING


100 GASTROSAN ; DUNNE ONTLASTING. 50 ml.

100 GASTROSAN ; DUNNE ONTLASTING.    50 ml.
Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.

Samenstelling:
Plantago lanceolata, Plantago ovato, Passiflora incarnata, Ceratonia silqua, Allium sativum, Salvia off, Althaea off, Tormentil potentilla, Krameria triandra, Pueraria lobata, Cinnamomum verum, Cyamopsis tetra gonoloba, Alchemilla vulgaris, 40% Alcohol

WORD OF HERBS         FYTOTHERAPIE PLANTEN- KRUIDEN PREPARAAT  50 ML       
Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.
Bij de moderne fytotherapie richt men zich naar het totaal van de plantenextracten. Deze bevatten  een totum van inhoud stoffen die harmonieus samenwerken, zowel de actieve bestanddelen als de ballaststoffen en hulpstoffen zorgen voor een synergie geheel, en bevorderen de krachtige werking. De alcohol in de tinctuur 40% zorgt dat de werkzame bestanddelen goed worden geëxtraheerd en werkt tevens als een conserveringsmiddel. De fytotherapie neemt een steeds prominentere plek in naast de reguliere dierenmedicatie. 
Het gebruik van krachtige kruiden / planten wint meer en meer aan populariteit, niet tegen regulieren dierenmedicatie zijn, maar fytotherapie beschouwen als een aanvullende vorm ; die ondersteunend of preventief kan worden ingezet. 
De samengestelde producten van World Of Herbs zijn op wetenschappelijke basis samengesteld en zijn uniek in de moderne fytotherapie.  De unieke fysiologische werking van planten / kruiden is en blijft ongeëvenaard. 


Van € 34.95  Voor: € 9.95Aantal