Winkelwagen

Voor katten

 | 

Algemeen

<< Vorige - Volgende >>


BEVALLING, ONDERSTEUNEND, NA FYTOTHERAPIE 131 50 ml.


Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.

Artikelcode: BN131BEVALLING, ONDERSTEUNEND, NA FYTOTHERAPIE 131  50 ml.
SamenstellingAlchemilla vulgaris, Leonurus cordata, Petroselium crispan, Uncaria tomentosa, Rubus idaeus, Tanacetum parthenium, 40% Alcohol.
Analyse: <0.1 % ruw vet, <0.1% ruw eiwit, <0.3% ruwe celstof, <0.2% ruwe as, 0.002% natrium.
WORLD OF HERBS   FYTOTHERAPIE PLANTEN- KRUIDEN PREPARAAT  50 ML      
Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.

Bij de moderne fytotherapie richt men zich naar het totaal van de plantenextracten. Deze bevatten  een totum van inhoud stoffen die harmonieus samenwerken, zowel de actieve bestanddelen als de ballaststoffen en hulpstoffen zorgen voor een synergie geheel, en bevorderen de krachtige werking. 
De alcohol in de tinctuur 40% zorgt dat de werkzame bestanddelen goed worden geëxtraheerd en werkt tevens als een conserveringsmiddel. De fytotherapie neemt een steeds prominentere plek in naast de reguliere dierenmedicatie.
Het gebruik van krachtige kruiden planten wint meer en meer aan populariteit, niet tegen regulieren dierenmedicatie zijn, maar fytotherapie beschouwen als een aanvullende vorm, die ondersteunend of preventief kan worden ingezet.
De samengestelde producten van World Of Herbs zijn op wetenschappelijke basis samengesteld en zijn uniek in de moderne fytotherapie.
De unieke fysiologische werking van planten / kruiden is en blijft ongeëvenaard. 

Dosering en advies:
World of Herbs kruiden-planten tinctuur in 50ml flesje met pipet in waterige oplossing  40% alcohol.
3 X daags     1 ml = 20 druppels
Paard/pony        20-30 druppels
Hond                  5-15 druppels
Kat                   3- 6 druppels
Krachtig schudden voor gebruik!                                                         

Contra-indicatie en interactie:
Voorgeschreven dosering niet overschrijden tenzij dierenarts/homeopathische/holistische therapeut anders voorschrijft. Gebruik tijdens dracht en zogen uitsluitend in overleg met dierenarts/ therapeut. Tot op heden zijn er geen bijwerkingen van dit product gemeld of bekend.

Toediening:
Met meegeleverd glazen druppelpipetje in schone, lege mond ( wangzak) 1 uur voor/na het eten. 
Bij Uw kat kunnen de druppels eventueel op het voorpootje worden aangebracht; hij/zij likt het dan af/ schoon; of verdunnen met bronwater. Let op: het pipetje is van glas, niet tegen de tanden houden. Bij tegenstribbeling van het dier, het product op een lepeltje ingeven. 
Natuurproduct, kan troebeling of bezinksel bevatten! Vindt Uw dier het kruiden-preparaat niet lekker, dan kunt U het verdunnen met bronwater of eventueel op iets lekkers geven; de werking kan dan wel iets langer op zich laten wachten!
Als Uw dier verbetering laat zien na 2 tot 3 weken, kunt U overgaan op een halve dosering per dag. Dit product kan blijvend worden toegediend!  Het kruidenpreparaat kan in het begin een kleine verergering van de kwaal geven, deze verergering verdwijnt vanzelf.

Bewaren:
Direct zonlicht vermijden, droog bewaren op kamertemperatuur, niet boven 25°C. 

Bij twijfel , altijd en dierenarts raadplegen!   
Buiten bereik van kinderen houden!
Houdbaarheidsdatum en batchnr. staan op het flesje vermeld
Van € 34.95  Voor: € 11.95

Aantal